Vi kommer till dig för en tur.

Vill du ha en egen tur där du är?

Sedan starten 2011 har vi satt våra gäster i fokus. Service, säkerhet, flexibilitet och tillgänglighet är några av våra ledord. Vill du göra en Segwaytur där ni är? Vi glider dit direkt. Hör av dig! Enda auktoriserade turarrangören.

Är ni 6 personer eller fler kan det vara intressant för er att ordna en egen tur. Ni får en minnesvärd upplevelse. Ju fler ni är, desto bättre pris förstås. Vi har gjort många roliga och annorlunda Segwayaktiviteter genom åren. Och varit på många olika platser för att köra Segwayturer.

Hör av dig för möjlighet för ditt gäng att köra Segway. E-posta boka@segwayadventure.se

Alltifrån 5-6 personer som ville göra en Segwaysafari, på konferens utanför Göteborg. Många möhippor och svenskor centralt i centrala Göteborg, ledningsgruppen som vill göra en tur från möten "hemma hos" till restaurangen för kvällen. Eller killgänget i Halmstad som ville göra något annat än att spela golf och gjorde en Lagkamp och kortare tur. Och släktträffen i Jönköping som blev två härliga Segwayturer i den vackra staden vid Vättern.

Vi kör från Strömstad i norr till Båstad i söder. Från Göteborg i väster till Jönköping i öster. Var vi börjar och startar är mer en praktisk fråga och hur många som ska dela kostnaden.

Vad, vart och när ska vi komma? 

  • Vill du göra något annorlunda för gruppen, företaget eller era kunder? 
  • Skapa marknadsföring som sticker ut eller effektivisera företagets verksamhet genom att använda Segway professionellt?

Lyssna med oss för förslag och pris. 

Hör av dig med din förfrågan!