Bästa Segwayupplevelsen!

Boka grupptur, afterwork och event - hela året!


Publicerad : 2014-09-02 16:15

Vill du ha en kul afterwork? Vill ni "krydda" konferensdagen med en kul och annorlunda aktivitet? Vill du också bara ha det bästa?


Efter fyra säsonger kan vi konsten att skapa upplevelser på Segway. Du kan tryggt lägga din aktivitet hos oss. Kan också påpeka att vi är Göteborgs enda Segway Authorized Tours. Och en av tre i hela Norden!
Fråga oss för nästa event eller gruppaktivitet!

Service och Säkerhet är vårt fokus.
Hos oss får du förstklassig service och bemötande, en grymt kul (och säker) Segwayupplevelse. Vi kör för fullt hela hösten!

Detta är vad våra gäster får av oss:

Vårt enda fokus är upplevelser med Segway i fokus. Det har vi gjort sedan 2011 med ca 13 000 individuella gäster och hundratals nöjda kunder vid våra företagsevent.

Vi är "No1 Segway in the City."

Vi genomför ordentliga säkerhetsgenomgångar och testkörning enligt våra rutiner. Av tränade instruktörer.

Säkerhet är vårt viktigaste ledord!

Våra rundturer är planlagda för att vara både säkra och ge en härlig upplevelse av både Göteborg och att köra Segway. Vi är Sveriges enda auktoriserade Segwayturarrangör.

Hjälm och reflexväst ingår och ska användas (inte bara en rekommendation). Kan bara konstatera att en av våra konkurrenter hade till följd av bristfällig säkerhetsgenomgång/testkörning två olyckor med ambulanshämtning i Slottskogen på samma dag. Varav den ena gästen inte haft hjälm. Olycksfall är svårt att helt undvika, men jag är glad att konstatera att våra varit färre än 10 (som lett till omplåstring) under snart fyra säsonger. (Detta vet jag då vi har genomarbetade rutiner, bl a med incidentrapporter på allt som avviker från vår standard.)

Alla gäster har upplevelsegaranti.


Vi garanterar minst 60 minuters körning på alla våra ordinarie turer. Gästens "tid" börjar aldrig förrän du som gäst känner dig trygg i att köra.

Nöjda kunder är vårt mål - varje gång!

Varmt välkommen till oss på Segway Adventure!


Kenth Åkerman
Experience Manager
(Grundare och VD)